Escort Bayanlarla Kelebek Seks Pozisyonu Nasıl Yapılır

Klasik misyonerlik pozisyonunuzu değiştirmek mi istiyorsunuz? Kelebek pozisyonu tam size göre olabilir. Aslında olduğundan daha karmaşık görünen benzer bir pozisyon, bu yüzden cinsel jimnastik size göre değilse ertelemeyin. Burada, kelebeği yakalamanıza yardımcı olacak bilmeniz gereken her şeyi topladık.

Kelebek seks pozisyonu.

Kelebek pozisyonu, penetre eden partnerin ayakta olduğu, alıcının ise yatak veya masa gibi yüksek bir yüzeyde sırt üstü yattığı ve ayakları penetratörün omuzlarına yerleştirildiği bir seks pozisyonudur. Pozisyon, adını, onu yapan insanların vücutları tarafından oluşturulan kelebek benzeri şekil sayesinde alır.

Nasıl çalışır.

Seks eğitimcisi Niki Davis-Fainbloom, kelebek pozisyonuna geçmek aslında oldukça kolay: “Alıcı sırtüstü yatıyor ve içeri giren kişi onların üzerinde duruyor ve onlara giriyor” diyor. “Bunu yapmak için, giren nesnenin alıcının pelvisiyle hizalanması için doğru yükseklikte bir yüzey bulmalısınız .”

Vericinin parmak uçlarına uzanmak zorunda olmadığından emin olun; rahat ve sağlam bir şekilde ayakta durabilmelidir. Delinmekte olan kişi daha sonra dizlerini yana doğru yelpazeler ve ayaklarını delicinin omuzlarına yaslar.

Neden pozisyonu denemek isteyebilirsiniz.

Düşük çaba.

Penetre edilen kişi için çok az hareket gerekir. Sırtları güzel bir şekilde desteklenir ve bacakları içeri giren kişinin omuzları tarafından tutulur. Minneapolis’teki ALL IN Therapy Clinic’te seks terapisti ve klinik direktör olan LMFT, ACS’den Ph.D. Kyle Zrenchik, bu nedenle kelebek biraz yorgun veya sırt ağrısı çeken biri için harika diyor .

Noktaya vurur.

Davis-Fainbloom, “Klitoral bez tam orada uyarılmak için yalvardığı için kelebek, klitoral uyarım için nihai konumdur” diyor. Kolay klitoris erişimi, penetrasyon ve klitoris eyleminin kazanan kombinasyonuna sahip olabileceğiniz anlamına gelir. Merhaba, harmanlanmış orgazmlar.

Aynı zamanda diğer noktalara da çarpıyor!

Zrenchik, “Eşinize bir yapay penis veya yukarı doğru kıvrık bir penisle giriyorsanız, eşinizin prostatını veya G noktasını uyarmak için harika bir açı olduğu için bu pozisyondan daha fazla zevk alabilirsiniz” diyor Zrenchik. Bu yüzden kelebek, derin içsel uyarımı seven insanlar için gerçekten uygundur.

Bu samimi.

Kelebek, çok fazla göz teması kurmanıza izin verir, bu nedenle, eşlerin birbirine bakmadığı ters kovboy kız veya köpek gibi pozisyonlardan daha cinsel olarak daha samimi hissettirir. Kelebek, gerçekten birbirleriyle bağlantı kurmak ve anın tadını çıkarmak isteyen çiftler için harikadır.

Bu sağlam bir egzersiz.

Delici ortak için kelebek, orta miktarda enerji ve itme gerektirir. Bu pozisyonu cinsel yaşamınıza dahil etmek, kalp atış hızınızı artıracak ve kaslarınızı pompalayacaktır. Tüm iyi şeyler! Ne kadar çok yaparsanız, dayanıklılığınız o kadar artacaktır.

Comments (0)
Add Comment